Eksplen: Have, Had, Has

Okay, ini tak complicated sangat untuk habitual speakers sebab they would know not to use these things in a snap. For people like us, however, kena ada sikit practice. Have, had, dan has ni penting […]

7 Language Careers to Consider in Malaysia

Among the many interesting courses in universities, linguistic (and the likes) is perhaps the most interesting one to me. Basically, it is learning about the science behind languages and to some extent, everything that affects […]

Eksplen: Foods & Peoples

Okay, kalau ni korang confused, takpe sebab ni kira level advanced sikit. English ni kekadang pelik sebab ada singular, ada plural, lepas tu boleh pulak ada plural lagi! what the fish? Kita tahu, “person”, seorang. […]

Eksplen: Your Welcome

Ni pun sebenarnya tak salah┬ánamun┬ájarang sangat kita akan jumpa situasi kita boleh guna dengan betul, terutamanya di tempat yang tak biasa cakap English. Your welcome ni maksudnya “alu-aluan kamu” – haa. Nampak kan macam mana […]